Sastav Divided iz Mađarske nastupiće umesto ranije najavljenog benda 5Rand kao specijalni gosti na predstojećem Dark Tranquillity koncertu koji će biti održan 18. aprila u Novom Sadu.

Pročitaj i ovo: Mikael Stanne vas poziva na Dark Tranquillity koncert u Novom Sadu!

Ovaj modern melodic metal bend je nastao 2014, a prošle godine izdao je album Modulus koji je proglašen za debi album godine u toj zemlji.

– Mi sviramo melodic metal sa jakim uticajima elektronike i industrial zvuka! Naši koncerti su gotovo teatralni sa odličnom scenom i jakim svetlima, vaše je samo da dođete i osetite energiju – poručuju iz benda.

Podsetimo, karte su u prodaji na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima po ceni 2.500 dinara, dok će na dan koncerta koštati 3.000 dinara. Oldschool fan ulaznice su u prodaji isključivo u muzičkim radnjama Felix (Beograd) i Mungos (Novi Sad).

Nagradna igra

U saradnji sa našim partnerima iz agencija MH Concerts i Serbian Hellbangers ovom prilikom podelili smo jednu ulaznicu za koncert.

Tačan odgovor na pitanje „Kako se zove aktuelni album sastava Dark Tranquillity?“ je Atoma, a najbrži je bio Robert Vaštag (061 xxx 4575).

Čestitamo Robertu i želimo lep provod na koncertu. Ostali – više sreće drugi put.

(SMP)

Komentari