Pred vama je lista novih potvrđenih bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem Festivalu srpskog podzemlja, koji će biti održan 16. i 17. marta u novosadskom klubu SKCNS Fabrika.

Putrid Blood su dobro poznato ime na domaćoj metal sceni, a na FSP se vraćaju kao ponosni vlasnici novog i dugoočekivanog albuma Poslednji pozdrav ,koji je objavljen pre nekoliko dana.

Hill su dvojac koji obitava u beogradskom podzemlju i jedan od retkih domaćih bendova koji na unikatan način miksa sludge psychedelic i doom zvuk.

First Flame, po mnogima udarna pesnica novosadske hardcore scene, na FSP-u će predstaviti  dinamični i energijom nabijen hardcore zvuk.

Ashen Epitaph (na slici) veterani domaće death metal scene će ponosno predstaviti najnoviji studijski album The Formed Filth Enigma i još jednom podsetiti sve prisutne da domaća death metal scena itekako ima šta da ponudi.

Gunsale će na FSP doneti beskompromisni i direktni rock zvuk sa kojim uvek propisno prodrmaju i protresu publiku.

Sa ovom objavom kompletirana je lista muzičkih izvođača koji će nastupiti na FSP 2018, dok su organizatori najavili da će tokom narednih dana saopštiti detalje o ostalim nemuzičkim sadržajima koji su sastavni deo ovog festa. Za aktuelne informacije vezano za ovogodišnji FSP, pratite zvanični Facebook event festivala.

(SMP)

Komentari