Kanadski thrash metal razbijači Annihilator nastupiće 12. novembra 2018. godine u SKCNS Fabrika u Novom Sadu!

Jeff Waters i kompanija u Srbiju stižu u okviru A Tour for the Demented 2018 turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti studijski album For the Demented, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji u dosadašnjoj karijeri (posle svirke u Beogradu 2015. godine), a premijerni u Novom Sadu.

Annihilator je „čedo“ legendarnog kanadskog gitariste, basiste, pevača i producenta Jeff Watersa. Sastav je osnovan davne 1984. godine i važi za najuspešniji kanadski heavy metal bend svih vremena – Annihilator je, prema zvaničnim podacima, do sada prodao više od tri miliona primeraka svojih albuma širom sveta, a zajedno sa grupama Voivod, Sacrifice i Razor čini veliku četvorku kanadskog thrash metala.

Specifično za Annihilator su česte promene postave – kroz bend je prošao veliki broj vrhunskih muzičara, a ekipu koja je realizovala aktuelni album čine jedini originalni član benda, gitarista i pevač Jeff Waters, te gitarista Aaron Homma, basista Rich Hinks i bubnjar Fabio Alessandrini.

Set lista koju će Annihilator da izvede na predstojećoj turneji trenutno nije poznata, ali fanovi svakako očekuju, pored temeljnijeg predstavljanja novog albuma, presek karijere i legendarne hitove kao što su „Alison Hell“, „Fun Palace“, „Never, Neverland“, „Set the World on Fire“, „King of the Kill“ i druge.

Koncert organizuju agencije MH Concerts i Serbian Hellbangers, uz podršku SMP-a.

Annihilator u Novom Sadu: Ulaznice i nagradna igra

Karte će biti puštene u prodaju 20. decembra na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima po ceni od 1.900 dinara za prvih 50 komada, dok će redovna pretprodajna cena biti 2.500 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 3.000 dinara. Takođe, oldschool fan ulaznice biće naknadno u prodaji u Muzičkim radnjama Felix (Beograd) i Mungos (Novi Sad).

U saradnji sa organizatorima koncerta, jednog našeg čitaoca vodimo besplatno na koncert. Tačan odgovor na nagradno pitanje “U kom gradu je osnovan bend Annihilator?” je Ottawa (Kanada), a najbrži je bio Danijel Tadić (064 xxx 0715).

Čestitamo Danijelu i želimo lep provod na koncertu, ostali – više sreće drugi put. \m/

(SMP)

Komentari