Alternative / gothic metalci Lacuna Coil nastupiće 13. novembra u Domu omladine Beograda, o čemu smo već pisali. Društvo na koncertu praviće im bendovi Cellar Darling i Sinheresy, a ekskluzivno za naš portal, pevačica LC Cristina Scabbia, snimila je video u kojem poziva fanove na premijerni nastup tog italijanskog sastava u Srbiji!

– Pozdrav svima, ja sam Cristina iz benda Lacuna Coil, i ova poruka je za sve naše prijatelje u Srbiji. Trinaestog novembra nastupamo u beogradskom Domu omladine. Zapamtite datum i lokaciju, Delirium turneja je fantastična i ne želite da je propustite! Jedva čekamo da vas sve vidimo – rekla je Cristina u pozdravnoj video poruci za naše fanove, koju možete da poslušate i pogledate ispod.

Podsećamo, karte u zvaničnoj pretprodaji koštaju 2.500, a na dan koncerta 3.000 dinara. Prodajna mesta su muzičke radnje Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

Satnica koncerta biće poznata tokom narednih dana, a za sve aktuelne informacije, pratite Facebook event.

Nagradna igra: Rezultati

Ovom prilikom, u saradnji sa agencijama MH Concerts i Serbian Hellbangers, još jednog našeg čitaoca, tačnije čitateljku, nagradili smo besplatnom ulaznicom i poklon posterom za predstojeći Lacuna Coil koncert u Beogradu.

Tačan odgovor na nagradno pitanje „Kojem poznatom američkom thrash metal bendu je Cristina Scabbia gostovala u spotu i novoj verziji njihove poznate pesme?“ je Megadeth (pesma „A Tout Le Monde“), a najbrža je bila Ana Batovanja (066 xxx 4143).

Čestitamo Ani i želimo lep provod na koncertu. \m/ Ostali – više sreće drugi put.

(SMP)

Komentari