Švajcarski sastav Cellar Darling, u čijim redovima su bivši članovi benda Eluveitie, nastupiće kao specijalni gosti na Lacuna Coil turneji, u okviru koje stižu i u naše krajeve, a o čemu smo već pisali.

Cellar Darling su 2016. godine oformili Anna Murphy, Merlin Sutter i Ivo Henzi, bivši članovi pomenutih folk metal ikona Eluveitie. Krajem iste godine objavili su singl „Challenge“, koji im je zahvaljujući velikom uspehu pomogao da potpišu ugovor sa Nuclear Blastom. Debi album This is the Sound izašao je 30. juna, a producirao ga je Tommy Vetterli (Coroner, Eluveitie). S istog su skinuti singlovi „Black Moon“ i „Avalanche“. U toku je promovisanje pomenutog albuma na turneji sa Lacuna Coil.

Podsetimo, legendarni italijanski modern gothic metal sastav Lacuna Coil će premijerno nastupiti 13. novembra u Domu omladine Beograda. Karte u zvaničnoj pretprodaji koštaju 2.500, a na dan koncerta 3.000 dinara. Prodajna mesta su muzičke radnje Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

(SMP)

Komentari