Ruski folk metal sastav Grai, koji je nedavno nastupio u zemunskom klubu Fest u okviru Večeri ruskog metala, još uvek se nalazi u Srbiji zbog ozbiljnog kvara na automobilu!

Bend je na svojoj Facebook stranici uputio poziv svima koji su voljni da im pomognu, jer im finansijska situacija ne dozvoljava da sami poprave vozilo i vrate se u Rusiju!

„Dragi fanovi i prijatelji, pred kraj turneje ponovo nam se pokvario automobil. Kvar je ovoga puta veoma ozbiljan te smo primorani da ostanemo nekoliko dana u Beogradu. Situacija je komplikovana, jer smo već plaćali za popravku vozila nekoliko puta tokom proteklog meseca, na šta je otišlo mnogo novca. Nalazimo se u Srbiji, 3000 km udaljeni od kuće, u velikim problemima i trebamo vašu pomoć. Ako bilo ko od vas može i želi da nam pomogne da popravimo auto i vratimo se kući, bili bismo veoma zahvalni.“, navodi se u poruci na Facebook profilu benda.

Račun za novčane donacije u evrima je sledeći:
PL68 1050 1331 1000 0091 1777 7939
BIC SWIFT INGBPLPW
Marta Dagmara Franke
41-800 Zabrze, Poland

Ako ste u mogućnosti da im pomognete, ili znate nekog automehaničara koji bi mogao to da izvede za ruzumnu cenu, kontaktirajte bend i pomozite im da isplivaju iz ove nezgodne situacije. Nadamo se da će se sve pozitivno rešiti te da će ekipa uspeti da se vrati kući u što kraćem vremenskom roku.

(SMP)

Komentari