Autorska izložba fotografija „Zamrznuti tonovi“ Marka Ristića (Hardwired Magazine) biće otvorena danas u Kulturnom Centru Novog Sada sa početkom u 20 časova.

Izložba će biti realizovana u okviru festivala Novi Sad Open Art 2017 koji promoviše umetnike do 35 godina i približava savemenu umetnost građanima kroz interaktivne sadržaje.

Na izložbi će biti prikazane fotografije sa brojnih koncerata koje su nastale tokom prethodnih devet godina – od Goblina, čiji je Ristić oficijelni fotograf, preko koncerata lokalnih bendova, do veličina poput The Podigy, Slayer, The Killers i Marilyn Manson.

Marko Ristić je jedan od aktivnijih koncertnih fotografa koji je poznat po tome što radi kao zvanični fotograf bendova Goblini i Ritam Nereda, te kao zvanični fotograf Exit Festivala i još nekoliko regionalnih festivala. Takođe je i glavni i odgovorni urednik magazina Hardwired, nekadašnjeg Nocturne magazina.

Izložba „Zamrznuti tonovi“ je specifična po tome što je otvori ekskluzivni nastup nekog domaćeg benda koji do sada nije viđen, pa će i ovoga puta biti tako, stim što autor insistira na tome da to ostane iznenađenje kojim će obradovati sve koji dođu na otvaranje izložbe. Sigurno je da će to biti neki od vodećih sastava u regionu.

Izložba će biti otvorena do 8. oktobra i svi koji su zainteresovani će moći da je vide u Tribini mladih, na drugom spratu Kulturnog Centra Novog Sada.

(SMP)

Komentari