Novi online muzički magazin na našim prostorima, Hardwired, počeo je danas sa radom na adresi www.hardwiredmagazine.com.

Hardwired je nastavak rada redakcije Nocturne magazina koji je nedavno ugašen, a o čemu smo ranije pisali. Na prvi pogled, sajt će pokrivati sve što i Nocturne kroz aktuelne vesti, recenzije, intervjue, koncertne izveštaje i foto galerije, specijale… sa tom razlikom da je osposobljena i dvojezična varijanta, te će posetioci, pored tekstova na srpskom, moći da čitaju sadržaj i na engleskom jeziku.

„Novi sajt je tu i mi smo PRESREĆNI sa onim što planiramo sa njim. Čak i dok pišem ovo osećam leptiriće u stomaku kao kada sam počinjao da se bavim ovim hobijem. I to vidim kao dobru stvar. Skoro cela ekipa Nocturne magazina je tu“, naveo je, između ostalog, glavni i odgovorni urednik nekad Nocturne, a danas Hardwired Magazinea Marko Ristić u pozdravnom tekstu, u kojem je naglasio i da će fokus rada biti engleska verzija sajta.

„Naravno, trudićemo se da budem aktuelni i brzi koliko god je to moguće. Više ćemo se fokusirati na englesku verziju sajta i to je neminovno. Zato što prosto nemamo snage da se drkamo sa poturanjem nogu u Srbiji, nego zato što osećamo da možemo više“, napisao je Ristić.

SMP redakcija ekipi Hardwired Magazinea želi srećan početak rada, mnogo inspiracije i kvalitetnog sadržaja, te da ih volja i entuzijazam prate dugi niz godina.

(SMP)

Komentari