Thrash/speed metal veterani Bombarder objaviće na vinilu prva dva studijska albuma Speed Kill i Bez milosti, posredstvom izdavačke kuće Nuclear War Now! Productions iz Amerike!

Debi album benda Speed Kill koji se u originalu pojavio 1989. godine samo kao kasetno (MC) izdanje ove godine će se po prvi put ikada naći na vinilu. Luksuzno izdanje pratiće i limitirani die-hard paket, sa originalnim dizajnom, mnogo starih i neobjavljenih fotografija i odštampanim tekstovima pesama.

Album Bez milosti predstavlja raritet, kako na domaćoj, tako i na inostranoj metal sceni, a kopije prvog izdanja danas dosežu vrtoglave cifre. Ove godine, Bez milosti će se pojaviti na vinilu po prvi put od izdavanja originalnog albuma 1991. godine za tadašnji Explosive Records, ali i na bilo kom nosaču zvuka generalno, pošto do sada nikada nije re-izdat. Takođe, i ovaj album će propratiti limitirano die-hard pakovanje, originalni autentični dizajn, svi tekstovi, stare i retke fotografije benda.

Bombarder vinili

Oba vinila u prodaji će se pojaviti krajem leta tekuće godine, a sve detaljnije informacije fanovi će moći da dobiju na sajtu izdavačke kuće.

Na domaćem tržištu oba izdanja će biti nabavljiva u limitiranoj količini putem Grom Records distribucije, kao i u Mungos shopu u Novom Sadu. Tačnije i preciznije informacije o datumu izlaska oba izdanja, cenama i svim ostalim detaljima, biće objavljene naknadno.

Podsetimo, poslednje izdanje Okot iz pakla, Bombarder je objavio prošle godine za malopre pomenuti Grom Records.

(SMP)

Komentari