Najveći regionalni festival demo bendova, banjalučki Demofest, obezbediće prevoz i smeštaj iz okolnih država za sve ljubitelje dobre svirke i zabave.

Naime, Demofest će posetiocima iz okolnih zemalja ponuditi pristupačan smeštaj i prevoz iz većih regionalnih centara do Banjaluke, kao i pakete ulaznica za sva tri festivalska dana. Takođe, zahvaljujući saradnji sa banjalučkim Studentskim centrom „Nikola Tesla“, svi oni koji žele biti deo jubilarnog rođendanskog slavlja festivala, mogu potražiti smeštaj u novoizgrađenom četvrtom paviljonu.

– S obzirom na manjak prostora za kamp, dugo se radilo na pronalasku rešenja koje će mnogobrojnoj Demofest publici iz regiona omogućiti kvalitetan, ali povoljan smeštaj. Tako smo ove godine sa Studentskim centrom ‘Nikola Tesla’ ostvarili saradnju na koju smo veoma ponosni. Novoizgrađeni četvrti paviljon kvalitetom i standardima ne zaostaje za hotelima u kojima morate izdvojiti nešto veću sumu novca za noćenje, pa će u ovom slučaju posetioci imati odličan smeštaj po veoma povoljnoj ceni“, rekla je Jelena Babić, producent festivala.

Kako bi promotivni paketi bili dostupni u gradovima regiona, pobrinula se turistička agencija „Nova“ iz Banjaluke, koja će u saradnji sa drugim agencijama plasirati ponudu, koja uključuje prevoz do Banjaluke i smeštaj za vreme trajanja Demofesta.

– Osim paketa koji uključuju smeštaj u studentskom centru, obezbedili smo i ponudu koja uključuje smeštaj u hotelima i hostelima, a cena najjeftinijeg paketa iznosi 99 evra. Iako još nismo krenuli sa prodajom paketa, već imamo oko 100 predrezervacija što je dokaz da je regionalna publika jedva čekala ovakav potez organizatora – rekao je Aleksandar Pravdič, predstavnik turističke agencije „Nova“ iz Banjaluke.

Ovogodišnje izdanje Demofesta će biti održano od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a u revijalnom programu će nastupiti Rudimental DJ, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz, Sopot, Shanghai Street Fight, Važno obavještenje, Seine, Letarg i Degeneza.

(SMP)

Komentari