SMP će 10. marta svojim čitaocima pokloniti drugi deo kompilacije Serbia Goes Heavy! Na kompilaciji se nalazi 13, kako mlađih, tako i nešto starijih bendova iz svih krajeva koje SMP u svom radu pokriva – Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.

Potrudili smo se da odaberemo najaktuelnije mlađe bendove čije vreme tek dolazi, ali i da se prisetimo nekih starijih, pomalo zaboravljenih asova, kroz ekskluzivne, nikad objavljene snimke. Takođe, žanrovski smo pokrili skoro sve popularnije metal podžanrove, te smo sigurni da će svako ko se interesuje za dešavanja na srpskoj (i generalno) metal sceni pronaći nešto za sebe.

Serbia Goes Heavy Vol. 2 spisak bendova i pesama izgleda ovako:

01. Jenner (Beograd) – Demon’s Call (Single version)
02. Marrow of Salvation (Jagodina/Beograd) – Sade Sati
03. Nemesis (Beograd) – Vengeance
04. Tanker (Banjaluka) – The Final Hour
05. Amentes (Kikinda) – Perished Child
06. Sól (Beograd) – The Same Old Place
07. Organized Chaos (Beograd) – Cinnamon
08. Umbra Animae (Trstenik) – Sad is the Fate of Man
09. HeterA (Beograd) – Sihotea
10. Soverdrive (Beograd) – Out Of Reach
11. Frozen Moonlight (Novi Sad) – Kinstukoroi
12. Cornix (Banjaluka) – Sećanja
13. Rikavac (Bar) – Whore Will Not Come Home Tonight

Serbia Goes Heavy vol 2

Podrži(mo) domaću metal scenu!

Serbia Goes Heavy vol 2. kompilacija će biti realizovana preko SMP Music, online izdavačke etikete koja deluje u sastavu SMP-a, i biće dostupna za besplatno preuzimanje od 10. marta. Do tada, ako ste kojim slučajem propustili prvi deo Serbia Goes Heavy projekta, ispravite to brzinskim klikom na ovaj link.

Redakcija SMP-a ovom prilikom se zahvaljuje svim učesnicima i učesnicama kompilacije na dobroj volji da podrže ovaj projekat i dostave nam aktuelni materijal za ovo izdanje. Takođe, zahvalni smo i Crniandjeo82 Design Studiju na vizuelnom rešenju/omotu izdanja.

(SMP)

Komentari