Thrash metal devojke Jenner promovisaće 15. aprila debi album To Live is to Suffer u beogradskom klubu Elektropionir.

Kako i priliči promociji ove vrste, ovaj sveženski metal sastav će pomenuti album odsvirati u celosti.

Gosti na koncertu biće inđijski stoner metal sastav Superhammer, te kragujevački thrash/heavy metalci Deadly Mosh. Oba benda, pored već poznatog repertoara, najavljuju i premijerno izvođenje novih pesama. Deadly Mosh ekipa uveliko radi na novom albumu, dok je Superhammer predstavio novu postavu – pored pevačice Jadranke Stanić i gitariste Igora Stanića kao stalnih članova, ritam sekciju na budućim koncertima ovog benda činiće bubnjar Vojin Ratković (Deadly Mosh, Punished) i basista Nikola Andrejić (Rain Delay).

Početak koncerta je u 21h a cena karte 250 dinara (prodaja na ulazu u klub).

Za dodatni info pratite zvanični Facebook event, a ako već niste, naše utiske o albumu prvencu benda Jenner pročitajte ovde.

Dan rock žena u Ljubljani

Pored promocije albuma, pomenimo i zanimljivo metal dešavanje u glavnom gradu Slovenije. Naime, 11. marta u Orto klubu u Ljubljani biće održan koncert pod nazivom Dan Rock žena, i tom prilikom nastupiće tri metal benda – dva srpska i jedan slovenački – u čijim postavama su isključivo žene! Kada je reč o našim bendovima, na koncertu će da nastupi Jenner, kao i melodic death metal sastav Nemesis, dok će domaćini biti devojke iz benda Hellcats, koje su u našim krajevima ostavile dobar utisak tokom nastupa na banjalučkom Demofestu pre nekoliko godina.

Dan Rock Žena

Ulaznica za ovaj koncert je 7 evra, a početak je zakazan za 21h, pa ako ste u prilici da skoknete do Ljubljane, obavezno ispoštujte ovo nesvakidašnje dešavanje. Više informacija potražite na Facebook eventu.

(SMP)

Komentari