Nakon što su prethodno najavljeni aprilski koncerti bendova Mayhem, Apocalyptica i The Exploited, istog meseca će nas prvi put u istoriji posetiti i sastav Pain, predvođen metal legendom, muzičarem i producentom Peterom Tägtgrenom! Koncert će biti održan 24. aprila u Domu omladine Beograda.

„Kada je legendarni multiinstrumentalista i producent Peter Tägtgren (Hypocrisy) 1996. godine startovao solo projekat Pain, sigurno ni sam nije slutio da će naići na odlične reakcije velikog broja fanova širom sveta i da će u narednom periodu Pain postati bend koji će prokrstariti celom planetom i postati jedno od bitnijih industrial dark metal imena današnjice“, navode organizatori, agencije MH Concerts i Serbian Hellbangers, uz potvrdu da će u narednom periodu biti objavljeni i gosti na koncertu.

Pain je do sada objavio osam studijskih albuma, mnoštvo singlova i koncertnih izdanja, a u Beograd dolazi u sklopu najnovije turneje na kojoj promoviše album Coming Home, koji je objavljen za Nuclear Blast prošle godine.

Ulaznice će biti u prodaji na Eventim mreži od ponedeljka, 6. februara po sledećim cenema: prvih 100 koštaće 1.900 dinara, redovna cena u pretprodaji iznosiće 2.500, dok će na dan koncerta cena ulaznice biti 3.000 dinara.

(SMP)

Komentari