Američki drone/doom metal sastav Wrekmeister Harmonies i domaći dark/folk projekat Tamerlan nastupiće 5. decembra u klubu Elektropionir u Beogradu. Zanimljiv je i podatak da će ovo biti „okruglo“ stoti koncert koji je realizovala agencija Resetor, kojoj redakcija SMP-a ovom prilikom čestita na upornom i profesionalnom radu!

– Možda sastav koji dovodimo nije poznat lokalnoj publici ili u trendu kao neki koji su u poslednje vreme bili naši gosti, i pored činjenice da više od pola benda čine članovi Godspeed You! Black Emperor, ali to se verovatno može reći i za većinu od prethodnih 99 svirki/izvođača, te ispada sasvim prigodno za jubilarnu akciju – kažu iz Resetora.

Wrekmeister Harmonies je na evropskoj turneji i po prvi put će gostovati u Beogradu, dok će Tamerlan promovisati album Luciferian, koji uskoro izlazi za Casus Belli Musica.

Prvi deo karata po promotivnoj ceni od 1000 dinara dostupan je u Žila Shopu u Beogradu. Za one koji žive van Beograda: preko resetorbooking@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1200 dinara, koliko će koštati u redovnoj prodaji. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1500 dinara.

Početak je najavljen za 20h.

(SMP)

Komentari