SMP pokreće novu rubriku, veoma inspirativno nazvanu – TOP3! Biće to sekcija u okviru koje ćete moći da čitate koja su to tri najbolja srpska metal izdanja (i zašto) prema mišljenju raznoraznih pojedinaca koji su na ovaj ili onaj način uključeni u svet metala i muzike na ovim prostorima (muzičari, novinari, producenti, koncertni organizatori…).

Ukusi se razlikuju, to je svima jasno, a ova rubrika neće biti o tome da neko nekome nameće mišljenje, već će to biti prilika da se svi zajedno kroz odgovore onih koji su upućeni u metal dešavanja na ovim prostorima setimo nekih odličnih domaćih bendova i izdanja koja su u ovom ili onom trenutku odigrali važnu ulogu u nečijem životu. A sa druge strane, mlađe generacije moći će da pročitaju šta o svemu tome misle iskusniji, koje ćemo forsirati da, pored pukog nabrajanja tri izdanja, navedu i šta je to što im se tačno sviđa – da li trenutak u vremenu kada je album/EP izašao, životne okolnosti, ili pak produkcija, zvuk gitare, bubnjeva, pevač/pevačica…

Za početak, na datu temu već smo progovorili sa nekoliko regionalnih „faca“, a šta su imali da nam kažu, pogledajte OVDE.

Komentari