Nemački thrash metal veterani Minotaur headlineri su jesenjeg izdanja novosadskog Thrash With Us festivala, koji će biti održan 23. oktobra u klubu The Quarter u tom gradu.

Pored njih, potvrđen je i nastup italijanskih thrash punkera Violentor, a u narednom periodu biće objavljena imena još dva benda koji će upotpuniti line-up jesenjeg izdanja ovog festivala, čija namena je, prema rečima organizatora, da se skrati period čekanja do sledećeg Thrash With Us festa, koji se inače održava na proleće.

Minotaur su svoju karijeru započeli početkom 80-ih godina. Njihov debi album Power of Darkness svrstava se među kultna ostvarenja stare škole metal zvuka. Bend u Srbiju dolazi po prvi put od nastanka i odsviraće pesme iz svih perioda svoje karijere.

Italijanski sastav Violentor je dobro poznat underground fanovima širom sveta. Njihov miks sirovog thrash zvuka i prljavog panka uvek garantuje apsolutni haos na bini, ali i ispred nje.

Ulaznice će biti puštene u prodaju 1. septembra po ceni od 700 dinara, a na dan koncerta karta će koštati 1000 dinara. Prodajna mesta su Eventim mreža, te shopovi Felix (Beograd) i Mungos (Novi Sad).

Festival organizuju MH Concerts i Serbian Hellbangers, a za više informacija, pratite zvanični Facebook event.

Thrash With Us

(SMP)

Komentari