SMP od ovog vikenda možete da pratite i na društvenoj mreži Instagram!

U cilju popularizacije dragog nam srpskog metala, ali i metala generalno, odlučili smo da se aktiviramo i na Instagramu, gde ćemo periodično da objavljujemo najbolje fotke iz naše, sada već bogate, arhive. Najveće zasluge tu, pre svega, idu našim vrednim fotoreporterima, gospođicama Milici Cvetković i Jeleni Katanić, te gospodinu Zoranu Staniću, koji su u proteklom periodu odradili lavovski posao i ispoštovali praktično sva veća metal dešavanja na našim prostorima. Naravno, fer je pomenuti i da naši novinari rade podjednako dobar posao, ali kako je Instagram na prvom mestu društvena mreža za objavljivanje fotografija, ovog puta prednost ide tom delu (veoma talentovanog) SMP tima.

SMP na Instagramu objavljivaće, dakle, najbolje fotke domaćih bendova, ali i stranih, koji su svratili do nas u okviru svojih turneja (već sada, između ostalog, možete da pogledate nekoliko fotki sa Marduk razaranja u Novom Sadu). Biće tu i propratnog sadržaja koji ćemo da smišljamo „u hodu“, možda i nagradnih igara, a svakako nam neće biti strano šerovanje (deljenje) fotografije pokoje lepe & zgodne metalke, kakvih je ta društvena mreža prepuna. Međutim, ono što sasvim sigurno nećete gledati tamo, jesu naši selfiji. Barem kada je reč o muškom delu SMP ekipe. 🙂

Pronađite SMP na Instagramu

Verujemo da većina vas zna da Instagram najbolje funkcioniše na mobilnim telefonima i tabletima, pa nas putem istih potražite pod imenom serbian_metal. Ako ste ipak stara škola, pa fensi smartfoni i hipsterske aplikacije nisu vaša stvar, možete da nas zapratite i na vašem računaru – KLIKNI OVDE.

Na kraju, pomenimo i to da ćemo, u cilju što bolje povezanosti srpskog metala na Instagramu, na našim fotkama koristiti haštagove #smp, #serbianmetalportal i #serbianmetal, pa budite slobodni da nam se pridružite stavljanjem istih i na vaše fotke (ako je reč o fotografiji sa koncerta, promo fotki vašeg benda i slično). Velike su šanse da ćemo najbolje od tih fotografija da repostujemo na našem profilu.

(SMP)

Komentari