Idejno ovaj CD (možda) i nije toliko loš, ali zaista ne mogu da ga slušam u ovako jeftinom izdanju

  • Žanr: Black Metal
  • Izdavač: Promo CD / Suicide Apology Records, 2006.
  • Web: MySpace
  • Piše: Nebojša Lakić

World Desecration ipak zvuči nešto ozbiljnije od prethodnika (Woods of Grief). Tačno, i dalje je produkcija najveći problem ovog projekta, kompjuterski rad (oni to zovu Anubis studio) koji nije baš reprezentativan ako bend planira ozbiljnije da se bavi muzikom, ali s obzirom da su klavijature poprilično zastupljene, njih bih istakao kao zvezdu vodilju na ovom snimku. Dalje ostaje problem sa odabirom semplova za bubanj, zvukom gitara, i prenaglašenim vokalom.

Devet je pesama na ovom snimku, koji je valjda i objavljen u Južnoj Americi za gore napisanog izdavača. Dva čoveka su uradila celi posao, Independor, vokali, klavijature, programiranje bubnja i Ingwar – gitare i klavijature.

OK, sad bih iskoristio priliku i dobronamerno zamolio članove benda da skupljaju pare, i ubuduće snimaju svoj rad na nekom drugom mestu. Pa, danas se kvalitetni demo snimci mogu snimiti za male pare, nije to više špansko selo kao nekad! Idejno ovaj CD (možda) i nije toliko loš, ali zaista ne mogu da ga slušam u ovako jeftinom izdanju.

Spisak pesama:

1. Enter The Death Realm
2. Smrtnik
3. Midnight
4. Forgotten Tunes
5. Impecated Throne
6. Death Comes to Us All
7. Strah
8. Darius the Great
9. Call From the Grave
10. Time Has Ran Out (for the Planet Earth)

Komentari