Milan Rakić, jedan od organizatora Explosive bine na EXIT festu, za čitaoce SMP-a najavljuje ovogodišnji program bine, kao i metal dešavanja na ostalim lokacijama na festu, uz osvrt na prethodnu godinu.

Više o svemu tome pogledajte u ekskluzivnom intervjuu ispod. Takođe, podsetimo i da je ovo svojevrsni drugi deo razgovora sa Milanom – u prvom delu fokusirali smo se na problematiku organizacije koncerata u Srbiji i srodnim temama, pa ako ste propustili, isti možete da pogledate ovde.

Kada je o EXIT-u reč, pomenimo i to da je krenula popularna „4+1“ akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju.

Četvorodnevne EXIT ulaznice trenutno su 6.990 dinara, što je visokih 45% uštede u odnosu na finalnu cenu.

Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada, između ostalih, nastupaju The Cure je 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara.

Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice Exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix. Na sajtu zvanične turističke agencije Exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.

(SMP)

Komentari