Venecuelanski electro/metal DJ i producent Zardonic nastupiće 7. oktobra u Hali sportova u Beogradu.

Ikona, inovator, izvanredan performer, Federico Augusto Ágreda Álvarez je multitalentovani i višestruko nagrađivani klavijaturista, DJ, kompozitor i producent, najpoznatiji po svom one-man DJ projektu Zardonic. Njegov zvuk u osnovi je electro-dance sa uplivima rokenrola, ali pod jedva primetnim glitch hop, breakbeat, electro house, dubstep, drum & bass i hardcore techno uticajima, uz dodatak metal gitara i „zapovedničkih“ vokala.

Scenski nastup je ono što ga čini prepoznatljvim – maska koju nosi na nastupima je na top 10 listi najboljih DJ maski na svetu. Dostigao je sam vrh Beatport drum & bass liste i liste najprodavanijih hard rock & metal albuma na Amazonu. Radio je remikse za Nine Inch Nails, Pop Evil, Gorgoroth, Semargl, Sepultura, Crossfaith, The Qemists, a njegove remikse koristili su i Heavygrinder, Black Sun Empire, Neonlight, State of Mind, Evol Intent, Counterstrike, The Outside Agency i drugi.

On je „karika koja nedostaje između metala i elektronike“, kako kažu Hypetrap i „pravi savršen balans između različitih žanrova, kroz agresiju i atmosferu“ sudeći po Billoardu. Dobitnik je mnogih nagrada, a na turnejama je poslednjih deceniju i po obišao skoro ceo svet i imao uspešne nastupe u 37 zemalja.

U okviru velike svetske turneje, ovog oktobra posetiće i Srbiju.

– Veoma sam uzbuđen što dolazim u Beograd! Kako sam ranije najavio, turneju u junu nastavljam u Evropi i veoma se radujem što ću imati prilike da se upoznam i sa vašom publikom. Ljudi, nemojte to da propustite, napravićemo đavolski dobru žurku – kaže Ágreda.

Zardonic je bez sumnje neko ko pomera granice, menja trendove u muzici kojom se bavi, kao i standarde mainstream i underground scene, nikada ne robujući pravilima. Kao takav, jedan je od pionira zvuka koji muzički kritičari smatraju budućnošću muzike.

Zardonic u Beogradu – cene karata

Ulaznice su u pretprodaji po cenama od 1200 i 2500 (VIP) dinara. Od 1. juna do 1. septembra, ulaznice za parter biće prodavane po ceni od 1500, a nakon toga po ceni od 1800 dinara. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i Ticketshopa, kao i online preko sajtova www.eventim.rs, www.ticketshop.rs i www.scnovibeograd.rs.

Organizatori koncerta su Hala sportova i HH Artists.

(SMP)

Komentari