Legendarni metal-punk bend Suicidal Tendencies biće jedan od vodećih zvezda Revolution festivala koji će, kako smo već najavili, biti održan 3. i 4. juna u Temišvaru u Rumuniji.

Mike “Cyco Miko” Muir i ekipa u petak, 3. juna doneće pravi haos i ludilo u Muzeju Sela u Temišvaru. Specijalno za ovu priliku bend priređuje iznenađenje za svoju publiku i kao svog novog bubnjara predstavlja legendarnog Dave Lombarda, iz kultnog thrash metal sastava Slayer!

Suicidal Tendencies su američki crossover bend, osnovan 1981. godine u Kaliforniji, od strane Mike Muira koji je danas jedini originalni član benda. Bend postaje popularan 1983. sa debi albumom, koji je iznedrio singl “Institutionalized”, i bio je jedan od prvih hardcore/punk videa koji je dobio značajno emitovanje na MTV-u. Takođe, tokom godina, Suicidal Tendencies su uticali na buduće speed/thrash metal bendove. Napomenimo da je Robert Trujillo (Metallica) u ovom bendu proveo šest godina. Nakon trinaestogodišnje, studijske pauze, ST se vraćaju sa novim albumom 13.

Ove godine, Revolution festival će biti održan 3. i 4. juna u Muzeju Sela u Temišvaru. Više od 30 izvođača je već najavljeno na više od pet stejdževa, uključujući i alter rock legende Skunk Anansie, britanskog DJ-a John Digweeda, drum & bass legende Roni Size & DJ Crust, Guardians of Time, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & DJ Sanchezz i mnoge druge.

Svi kupci EXIT karte imaju besplatan ulaz na festival, uz prethodnu registraciju na sajtu Gigstix.com.

Ulaznice se nalaze u slobodnoj prodaji po ceni od 2 199 RSD na svim mestima prodajne mreže Gigstix.

Više informacija o festival možete naći na zvaničnom sajtu ili Facebook stranici.

(SMP)

Komentari