EXIT-ov „mlađi brat“, festival rEVOLUTION, koji će po drugi put biti održan u Temišvaru u Rumuniji, na prelepom prostoru Banatskog Muzeja Sela (Muzeul Satului Bănăţean) 3. i 4. juna, otkrio je i prva imena, gde će kao hedlajneri glavne bine nastupiti legendarni alternativni rockeri Skunk Anansie, te grčka stoner atrakcija Planet of Zeus!

Nama svakako najinteresantnija bina – Extreme Music, i ove godine najavljuje žestoke nastupe uz headlinere Avenger (Češka), Bombarder, Guardians of Time (Norveška), Negura Bunget (Rumunija), kojima će se priključiti MR Heart (Engleska), Infest, Alitor, Few Reasons Why, Dishumanity, Gothic (Rumunija) i Haos (Rumunija).

revolution-festival

EXIT i ove godine vodi računa o svojim najvernijim fanovima, te će svi registrovani kupci ulaznica za EXIT Avanturu dobiti ulaznicu za rEVOLUTION Festival na poklon! Registracija ulaznica vršiće se neposredno pred održavanje festivala u Temišvaru. Za sve ostale, najpovoljnije ulaznice za festival biće dostupne već u četvrtak 10. marta tačno u podne, po ceni od 1.499 dinara, sa 25% popusta u odnosu na sledeću cenu ulaznice (1.999 dinara)!

Ulaznice će biti dostupne onlajn putem Gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije.

rEVOLUTION festival organizuje EXIT Tim u saradnji sa AAA Production.

(SMP)

Komentari