Vladimir Lalić, alfa i omega beogradskog progressive metal sastava Organized Chaos, postavio je na YouTube svoju verziju numere „The Path“, engleskog prog rock sastava Haken.

Pesma se, pored klasične verzije sa vokalom, kao bonus pod nazivom „The Path Unbeaten“ u instrumentalnoj verziji nalazi na Hakenovom albumu The Mountain iz 2013. godine (Inside Out Music), a Lalić, koji važi za jednog od najboljih pevača u Srbiji (čuli smo ga i na solo radovima Davida Maxima Micića, u sastavu Draconic, pre toga i kao dugogodišnjeg pevača benda Abonos, dok je danas aktivan i u horu Viva Vox), uneo je dodatnu emociju u ionako emotivnu numeru, a što se svidelo i samom bendu, koji je ovu svojevrsnu obradu podelio na svojoj Facebook stranici uz komplimente Vladimiru na odlično obavljenom poslu.

What a voice! Cheers Vladimir Lalić from Organized Chaos and Mr. David Maxim Micic, the man, the legend.

Posted by HAKEN on Monday, February 29, 2016

Pre nego što vas prepustimo preslušavanju pesme, pomenimo i to da je Vladimiru sa snimkom i video obradom pomogao David Maxim Micić (Destiny Potato, solo radovi), te da se u poslednjim sekundama čuje delić materijala koji će se naći na novom albumu benda Organized Chaos, kojeg mala, ali verna, regionalna prog zajednica sa nestrpljenjem očekuje.

(SMP)

Komentari