U cilju približavanja heavy metal muzike i kulture svojim sugrađanima, a i u cilju davanja podrške autorskim bendovima, Kancelarija za mlade opštine Inđija organizuje tribinu na temu „Heavy Metal u Srbiji danas“. Tribina će biti održana u KZM Inđija, 26. decembra sa početkom u 20 sati.

U otvorenom razgovoru, članovi tri autorska metal benda će svim prisutnima podeliti svoje viđenje muzičke scene u Srbiji, publike na koncertima, problema sa kojima se ovdašnji bendovi susreću, kao i zanimljive priče vezane za dosadašnja iskustva i uspehe koje su svirajući autorsku muziku postigli.

Učesnici tribine su Zoran Vandal Sokolović – kompozitor, gitarista i pevač benda Infest (deathrash metal – Beograd/Jagodina), Luka Tower Matković – muzički producent, kompozitor, gitarista i pevač benda Space Eater (thrash metal – Beograd) te Igor Jimmy Stanić – novinar Srpskog Metal Portala, kompozitor i basista benda Superhammer (stoner/southern metal – Inđija).

„Na tribini će biti dostupan za kupovinu celokupan merchandise bendova (majice, diskovi, promotivni materijal), tako da će svi prisutni biti u mogućnosti da i na taj način podrže rad ovih sastava“, naglašavaju organizatori.

Ulaz je besplatan, a ova manifestacija se realizuje uz podršku Kabineta predsednika Opštine Inđija i Kulturnog Centra Inđija.

tribina-plakat

(SMP)

Komentari