Novosadski heavy metal sastav Armageddon, u saradnji sa online etiketom SMP Music, poklanja vam singl Magic Star, koji već od danas možete da preuzmete sa naših stranica!

Na Magic Star singlu nalaze se dve do sada neobjavljene verzije pesama „Magic Star“ i „Black Swan Rider“, koje su zabeležene uživo u periodu od 2013 – 2015. Postprodukciju i mastering potpisuje Vladimir Perović (Studio Alpha, Novi Sad).

Armageddon, kako je poznato, nije tipičan heavy metal sastav. Naime, u redovnoj postavi benda nalazi se čak devet muzičara, dok im se na bini pridruži još troje! Sa te strane, ovaj singl je veoma zanimljiv i zbog činjenice da je to idealna prilika, za sve one koji do sada nisu videli Armageddon uživo, da čuju kako to zaista zvuči. A s obzirom da su za singl izabrane dve pesme koje su među najboljima u dugogodišnjoj karijeri Armageddona, užitak će biti još potpuniji.

Kada je reč o koncertima, Armageddon očekuje premijerni nastup u Beogradu, zajedno sa bendovima Wisdom i Sabaton, 8. februara u Mixer Houseu, a o čemu smo već pisali. Pa stoga, trk u našu download sekciju po singl, i pripremite se za pomenuti heavy metal spektakl kako i dolikuje!

armageddon-magic-star

SMP Music je online etiketa koja deluje u sastavu SMP-a. Magic Star singl je njeno četrnaesto izdanje. Sva izdanja SMP Music su besplatna.

(SMP)

Komentari