Kovinski power metal kauboji Enjoy Sarma objavili su da prestaju sa radom, a deo originalne ekipe osnovao je – punk bend.

Iako su se pre nekoliko godina vratili na scenu, održali solidan broj koncerata, a pre tačno godinu dana u nešto izmenjenoj postavi objavili i treći album Social Disorder, kovinski groove thrash metal veterani Enjoy Sarma, objavili su da (ponovo) staju s aktivnim radom.

– Sarmu smo definitivno batalili, jer je nemoguće okupiti dobru i stalnu ekipu. Nisam imao više snage da sve manje-više sam vučem. Mada, ko zna, možda snimimo nešto za pet, šest godina, ali sa starom postavom… Nedavno smo oformili punk bend, u kojem je skoro cela stara ekipa Enjoy Sarme, krenuli smo sa svirkama a uskoro ćemo obelodaniti ime, kao i stranicu na internetu. Dakle, za sada smo pankeroze – kroz smeh nam objašnjava gitarista Dušan Arsenov.

Podsetimo, Enjoy Sarma je nastala 1993. godine, i do sada je objavila tri studijska albuma, Reborn Power (2000.), No Fake Smiles (2002.), te Social Disorder (2014.).

(SMP)

Komentari