Death DTA, u čijim redovima su bivši članovi legendardnog sastava Death, nastupiće 5. aprila u Domu omladine Beograda! Specijalni gosti biće nemački prog death metalci Obscura!

Nikada scena nije prežalila preranu smrt tvorca i ultimativnog vladara death metal zvuka, nikada nije i sigurno je da nikada neće!

Odlaskom legendarnog Chuck Schuldinera ostala je praznina koju niko nikada nije uspeo da popuni i večni krik mnogih koji su ostali gladni i žedni njegovog maestralnog dela.

Baš zahvaljujući svim tim nepreglednim armijama poštovalaca širom sveta, nakon više godina razmišljanja i planiranja stvoren je DEATH DTA (Death to All). Bend sačinjen od najbližih prijatelja i saradnika Chuck Schuldinera. Ekipa vrhunskih muzičara rešena da fanovima ponudi žive izvedbe besmrtnih hitova legendarnog benda i da ujedno na taj način oda počast preminulom prijatelju i kolegi.

DEATH DTA koji će ponosno uzdići čuveni logo benda Death iznad bine Doma omladine Beograda biće: Steve di Giorgio (Death, Testament, Sadus), Gene Hoglan (Death, Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) kao i Max Phelps (Cynic).

Čast da upotpune i na pravi način otvore ovaj koncert dobili su fantastični technical progressive death metalci Obscura iz Nemačke, koji će promovisati njihov novi album Akroasis koji se u prodaji očekuje 5. februara naredne godine, a izdavač je kultni Relapse Records.

Ulaznice će biti u prodaji od 20 novembra po ceni od 2000 dinara (do 20. decembra), 2600 (od 21. decembra) i 3000 dinara (cena na dan koncerta).

Više informacija na zvaničnom Facebook eventu.

death-dta-plakat

(SMP)

Komentari