Treće izdanje Belgrade Bleed to Death festivala biće održano u subotu 21. novembra u odličnom prostoru Mixer Housea.

bleed-to-death-festival-2015Pored glavnog dela festivala koji startuje u 20 sati, gde će nastupiti domaći sastavi Instead of a Kill (na slici), Hit the Ground, Blankfile, Mud Factory, Nexus, Desolation, The Endlessfall, kao i Outlaw iz Makedonije, organizacija je od 14h-19h osmislila i dnevni program na kome će biti prodaje muzičkih izdanja i majica (Yard Sale), tattoo umetnost, ulični performansi, te i dva specijalna master časa koje će održati Milan Jejina Yeqy i David Maxim Micić (Destiny Potato), te Miško i Đole (Dot the Eye).

„Mi želimo da prvenstveno mlađoj publici približimo alternativnu muzičku scenu nezavisnih bendova iz Srbije i regiona, kao i da publici omogućimo učešće u okviru samog festivala. Srpska publika nije u mogućnosti da prisustvuje master časovima metal muzike, kao što je to praksa u Evropi ili Americi, stoga želimo da omogućimo jedan vid interaktivnog predavanja na kojima će se predstaviti mladi ali već dovoljno poznati i afirmisani domaći metal muzičari“, navode iz organizacije.

Ulaznica za koncerte košta 500 dinara i može se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Mikser House (Karađorđeva 46), Žila Shop (TC Čumićevo Sokače, 1. sprat) i Boardshop (Balkanska 21), dok je dnevni program besplatan za sve posetioce.

Ostale informacije i propratne događaje možete pratiti na oficijelnom Facebook eventu.

(SMP)

Komentari