Bend Sequence iz Sente privodi kraju poslove na debi albumu, nakon čega će biti realizovana promo turneja, koja će da obuhvati nastupe u Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji…

Sastav je osnovan 2014. godine, a iza benda je gomila svirki, te video spot za singl „Bloodshed“.

– Polako privodimo kraju rad na izdanju Faith In Me na kojem ćemo predstaviti osam pesama. Album je sniman u kućnom studiju ALXiN u Adi, i u principu je dosta raznolik. Ima tu metalcorea, hardcorea, dosta melodičnih delova i refrena. Na jednoj pesmi nam gostuje i Darko iz kikindskog benda Downstroy – kaže za SMP basistkinja Larisa Delić (ranije nastupala i sa bendovima Ashen Epitaph, Paralysis, Sarcomman, Death Tribute, Prison).

sequence-lara

Predstojeća turneja će, prema njenim rečima, obuhvatiti nekoliko zemalja – u novembru su planirani nastupi u Rumuniji, Srbiji i Mađarskoj, dok će u martu svirati u Slovačkoj i Češkoj.

– Ovde se nećemo zaustaviti, to je sigurno, već imamo u planu i novo snimanje, koje ćemo obaviti u studiju Our Sound Recording u Segedinu”, zaključuje Larisa i poziva da ako ste u mogućnosti, posetite najavljene koncerte.

Pored Lare, Sequence čine pevač Ákos Bogár, gitaristi Áron Eszes i Dániel Sándor, kao i bubnjar Nikk Nagypál.

sequence-tour

(SMP)

Komentari