Prokupački atmospheric doom metal projekat Elsewhere Shine objavio je da prekida saradnju sa dosadašnjim pevačem Miodragom Fodorom zbog manjka vremena usled drugih angažovanosti, te predstavio novu pevačicu, Jadranku Stanić iz Inđije.

Jadranka je poznata po saradnji sa bendovima Superhammer i Creation of Nothing uz studijski rad sa nekoliko još projekata, a prema navodima iz Elsewhere Shinea, ona će doneti novu emociju pesmama u kontrastu sa snažnim vokalom Bojane Panovske.

“Njena muzička interesovanja, ljubav prema muzici i prijateljstvo su se odmah pokazali i to je ono što donosi skupa veliku motivaciju za sve”, saopšteno je iz benda.

Marko Sinadinović, lider projekta Elsewhere Shine, istakao je da je proces upoznavanja sa Jadrankom od starta bio divno iskustvo.

– Interesovanja su nam se poklopila što smo i pokazali kroz obradu teme iz igre “Silent Hill: Hommecoming”. Ona dodaje novu boju i sa optimizmom nastavljamo rad na prvom full length izdanju u ovoj Elsewhere Shine formaciji – rekao je Marko.

Do novih autorskih snimaka Elsewhere Shinea u osveženoj postavi, poslušajte kako zvuči pomenuta obrada:

(SMP)

Komentari