Bendovi Putrid Blood, Navtepheret, Nula i Deca Apokalipse objavili su ovih dana nove singlove, pa da vidimo o čemu se tu sve radi…

Posle singlova Mašinerija (lyric video) i Vođa (spot), šidski metalci Putrid Blood predstavili su spot za pesmu „Odmazda“, koji je snimljen u okviru četvrtog United Metal Festivala održanog 4. aprila u novosadskom klubu The Quarter.

Ovim spotom je zaokružena priča sa tri singla, snimljena u jesen 2014. godine, kao što je bend i planirao. Momci iz Putrid Blooda uveliko rade na novom materijalu i spremaju se za sledeći odlazak u studio.

Idemo na black metal. Kruševački ratnici Navtepheret objavili su demo verziju nove numere „Seed of Destruction“, koja najavljuje buduće izdanje. Podsetimo, debi EP Deep from the Darkness, objavljen je u kasetnoj varijanti prošle godine za rusku kuću Zombi Records.

Beogradska sludge metal ekipa Nula, objavila je demo kasetu (uskoro recenzija) sa dve numere za Grim Reaper Records iz Nove Pazove.

Bend je nastao kao cover formacija 2013. godine pod nazivom Nola. Sa početkom autorskog rada (tekstovi na srpskom jeziku), menjaju ime u Nula. Demo pod nazivom I snimljen je i miksovan u proleće 2015. u studiju High Voltage u Beogradu.

Na kraju, pomenimo i sastav Deca Apokalipse. Ekipa je predstavila singl „Linije fronta“, kojim započinju promociju drugog albuma koji će se, prema najavama, pojaviti tokom jeseni.

Pesma je miksovana i producirana u studiju Blaze od strane Miloša Mihajlovića. Na mestu drugog pevača priključio se Filip Budanović iz benda D Zoo.

Lyric video uradio je Konstantin Mitić (Underground Sun Production), a kadrove koji se pojavljuju u istom snimio je Vasil Vasev (Art By Vasse). Singl je izašao pod etiketom Nocturne Media.

deca-apokalipse-navtepheret

(SMP)

Komentari