Ovogodišnji Belgrade Calling Festival, u okviru kojeg nas očekuju koncerti bendova Judas Priest i Helloween (29.06.), te Toto dan kasnije (30.06), po drugi put menja lokaciju, a kao finalno mesto održavanja koncerata izbrana je Kombank arena.

„Za to postoje dva razloga – prvi i osnovni je što dugoročna vremenska prognoza za Beograd najavljuje konstantne kiše do kraja ovog meseca, što rapidno utiče na neodlučnost publike. Razlog broj dva je što se u međuvremenu javio veliki broj fanova koji traži mesta za sedenje na oba koncerta, što nismo bili u mogućnosti da ostvarimo na Ušću. Stoga smo u dogovoru sa menadžmentom sve tri grupe – Judas Priest, Helloween i Toto – rešili da zbog apela i komfora publike prebacimo koncerte u Kombank arenu“, saopštili su organizatori, i dodali da je ovo konačna odluka i da neće više biti promena lokacija Belgrade Calling Festivala 2015.

Kupljene ulaznice za koncert Judas Priest i Helloween za Parter/Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Fanovi koji su kupili GOLDEN PARTER mogu ih zameniti za sedenje i dobiti nazad 500,00 dinara na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice. U prodaji su i ulaznice za TRIBINU (SEDENJE) po ceni od 3.400,00 dinara.

Kupljene ulaznice za koncert Toto za kategorije Parter/Fan Pit ostaju iste i ne treba da se menjaju. Iste se još uvek mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima. U prodaji je nova kategorija ulaznica – TRIBINA (SEDENJE) po ceni od 3.400,00 dinara. VIP ulaznice za TOTO koncert su rasprodate.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima , kao i na blagajnama Kombank Arene.

(SMP)

Komentari