Suffering’s the Price, Black Crown Empire i CounterIgnitioN oglasili su se ovih dana sa novim singlovima, i propratnim video spotovima.

Niški beathdown/hardcore/metal sastav Suffering’s The Price ekranizovao je numeru „Echoes“, koja se nalazi na debi albumu Skull Tower. Video je snimio i montirao Ivan Letić.

Black Crown Empire, modern metal iz Kragujevca, izbacio je prvi spot u dosadašnjem radu, i to za novi singl „Stronger“, na kojem su predstavili i novog pevača Milana Kostadinovića.

Za video su bili zaduženi Ivan Jevremović Jevra i Darko Riot.

Thrash/groove metal sastav CounterIgnitioN iz Kovina objavio je video za pesmu „Makedonija“, obradu legendarne grupe Time, koja se nalazi na novom albumu Mediocrity Deadlock, koji izlazi uskoro pod Miner Records etiketom. U pesmi gostuje i sam Dado Topić, vođa grupe Time i autor pesme.

Video prikazuje članove benda u raznim, ponekad i nezgodnim situacijama, u kojima su se kao bend nalazili u proteklih nekoliko godina, ali se i završava „hepiendom“, jer na kraju bend ipak uspeva da se zaputi na svirku i dobro zabavi.

Svi snimci korišćeni za izradu ovog videa su, kako je navedeno iz tabora benda, autentični.

(SMP)

Komentari