Dvodnevni Revolution Festival u organizaciji EXIT tima, biće održan u subotu 30. maja i nedelju 31. maja u parku Village Museum u Temišvaru (Rumunija), a zvezde festivala, između ostalih, biće i švedski heavy metal kraljevi Sabaton!

Najverniji fanovi Exit festivala koji su već kupili ulaznice za Exit ili Exit Avanturu (Exit+Sea Dance) dobijaju ulaznicu za Get EXITed! Revolution fest na poklon uz uslov registracije koja će se vršiti putem sajta Gigstix.com od 20. do 25. maja! Broj registracija je ograničen!

Promotivni paket ulaznica za oba dana Get EXITed! Revolution festivala dostupan je po ceni od 990 dinara na sajtu Gigstix.com. Više informacija o smeštaju i prevozu do Get EXITed! Revolution festivala se nalazi na sajtu Exittrip.org.

„Kapije Get EXITed Revolution festivala otvaraju se u 19 časova, a zatvoriće se uz rane zrake sunca, svako jutro u 6. Kapacitet festivala biće dovoljan za veliki broj ljudi koji će imati priliku da čuju neke od najsvežijih izvođača današnjice. Pažljivo odabran program sa internacionalnim i lokalnim izvođačima će u tandemu sa mnogo voljenim binama i zonama predstaviti nesvakidašnju atmosferu svetski poznate EXIT Avanture, EXIT i Sea Dance festivala“, saopštili su organizatori.

sabaton-temisvar

Sabaton će da nastupi drugog dana festivala, odnosno u nedelju 31. maja. Poznato je da Šveđani imaju armiju fanova u Srbiji, a festival u Temišvaru odlična je prilika da ih vidimo još jednom na bini u punom sjaju.

(SMP)

Komentari