Nemački heavy metal sastav Attic krajem meseca će posetiti Beograd (24.05. Dom omladine) i Novi Sad (25.05. The Quarter), a SMP je svojim posetiocima podelio ulaznice za ove koncerte.

Kartu za koncert benda Attic u Beogradu osvojio je SINIŠA GOJKOVIĆ (Novi Beograd, 061 12…039).

Kartu za koncert benda Attic u Novom Sadu osvojio je NEMANJA PEJANOVIĆ (Novi Sad, 065 44…40).

Čestitamo dobitnicima, a svima ostalima – više sreće drugi put, možda već prilikom deljenja ulaznica za koncert Blind Guardiana u Beogradu, što ćemo da realizujemo ubrzo!

Par reči o bendu Attic, te dodatne informacije o koncertu, pročitajte u nastavku.

Attic su relativno mlad heavy metal sastav. Od kada su se pojavili na sceni 2010. godine odmah su pridobili veliki broj fanova, posebno među sledbenicima King Diamonda, pošto svoj zvuk temelje baš na liku i delu kultnog Kralja. Nakon izlaska prvog EP-a, bend ubrzo potpisuje za VAN Records i stvari se razvijaju vrtoglavom brzinom. Sastav izdaje album The Invocation koji je do sada više puta rasprodat u raznim tiražima i postaje nezaobilazna stavka svih metal klubova, kao i festivala.

Organizator koncerata, agencija Serbian Hellbangers saopštila je da su karte puštene u prodaju, i to po ceni od 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta iste koštati 800 dinara. Pretprodajna mesta su shopovi Felix (Beograd) i Mungos (Novi Sad).

Komentari