Kao što je već poznato, nemačke heavy-power metal legende Blind Guardian nastupiće 19. maja u Belexpo centru u Beogradu, a organizatori, agencija Production Pool, saopštili su da je u prodaji svega 1.000 karata za ovaj koncert!

„Za ovaj događaj je u prodaju pušteno svega 1.000 karata i kapacitet prostora će biti prilagođen broju posetilaca. Karte po ceni od 2.800 dinara mogu se kupiti putem sajta Ddtickets.rs koji takođe vrši besplatnu isporuku na kućnu adresu na celoj teritoriji Srbije, kao i u svim Win Win radnjama širom zemlje“, navodi se u saopštenju organizatora.

U saopštenju se dodaje da će ovo biti četvrti nastup Blind Guardiana u srpskoj prestonici.

„Za razliku od prethodnih, ovog puta će koncert biti održan u prostoru koji pruža znatno bolje tehničke uslove i samim tim veću mogućnost da se bend prezentuje u najboljem svetlu pred domaćom publikom, koja će imati priliku da uživa u legendarnim hitovima, kao i novim numerama sa njihovog jubilarnog desetog albuma Beyond the Red Mirror“, ističe se u saopštenju.

SMP će u narednom periodu organizovati nagradnu igru u okviru koje ćemo podeliti nekoliko ulaznica za ovaj koncert. Više informacija uskoro!

(SMP)

Komentari