Sveženski speed metal sastav Jenner iz Beograda, objavio je prve autorske pesme.

Radi se o dva demo snimka, odnosno dve pesme – „On the Judgement Day“ i „Hear the Thunder Roar“, a možete ih poslušati ispod.

Sastav Jenner je, kaže nam zvanična biografija, osnovan u decembru 2013. godine, i trenutno je jedini ženski speed metal sastav na ovim prostorima. Sam početak, kao i prvobitni plan rada benda, bio je old school heavy metal, a među uzorima, bili su im Judas Priest, Warlock, Grim Reaper…

Nakon predstavljanja beogradskoj publici, u sasvim solidno popunjenim klubovima, devojke su počele sa ozbiljnijim radom. Na njihov rad u međuvremenu su počeli da utiču pretežno speed/thrash metal bendovi poput Anthraxa, Overkilla, Exodusa, Agent Steela, i drugih, kao i pojedini sastavi sa domaće scene – Space Eater, Alitor, Deadly Mosh…

U bendu su danas pevačica Anđelina Mitić, gitaristkinja Aleksandra Stamenković, basistkinja Mina Petrović te bubnjarka Marija Stamenković.

Devojke su u međuvremenu odradile i profesionalni foto session, pa vam u nastavku donosimo i delove istog, a za više informacija o bendu, posetite zvaničnu Facebook stranicu.

jenner02

jenner03

jenner04

jenner05

(SMP)

Komentari