Šesti po redu Antievrovizijski koncert u organizaciji sastava Mortal Kombat, biće održan 23. maja u bašti Sava centra.

„Mortal Kombat je svoju publiku navikao na različita iznenađenja koja svaki beogradski nastup donosi, te je svaki Antievrovizijski koncert unikatan i drugačiji od prethodnog. Bend je za predstojeći koncert najavio da će ugostiti šest frontmena iz šest poznatih sastava sa domaće muzičke scene, koji će im na bini pomoći u borbi protiv, kako oni kažu, ‘evrovizijskog neukusa i nemorala’, za šest godina postojanja njihovog benda“, navodi se u saopštenju koje smo dobili.

Prvi otkriveni gosti su: Miki (Six Pack) i Skaki (Koalicioni Sporazum). Atmosferu će kao predgrupa podgrejati beogradska grupa Centurion.

Ulaznice za ovogodišnji koncert su u pretprodaji po ceni od 600 dinara, dok će na dan koncerta njihova cena biti 800 dinara, a iste se mogu kupiti preko Gigstix prodajne mreže.

Mortal Kombat neguje žestoki zvuk koji predstavlja kombinaciju metala i punka, a celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i tekstovima u kojima se obračunavaju sa svim aspektima našeg društva i naše sumorne današnjosti, pritom ne štedeći apsolutno nikoga!

Bend iza sebe ima dva objavljena albuma (Smrtonosna Šorka, 2011. i Runda 2, udri!, 2013.), a  upravo je objavio i spot za novu pesmu na svojoj YouTube stranici.

(SMP)

Komentari