Norveški deathrash metalci Dienamic nastupiće 27. marta u klubu DKC Incel u Banjaluci. Sa Norvežanima će da nastupi i lokalni alternativni nu metal sastav Logic System Disorder.

Početak svirke je zakazan za 22 sata, a ulaznica staje 5 KM.

Dienamic je nastao 2009. godine. Bend su osnovali gitarista Stein-Odin Johannessen i pevač Gustav H. Lindquist. Tri godine kasnije odradili su turneju po Japanu sa Nightrage, a 2012. snimaju debi album Surfing the Apocalypse. Drugi album Afterlife, snimljen je 2014. godine, a izlazi sledećeg meseca. Prošle godine svirali su sa Sepulturom u Zadru i Beogradu.

Bend Logic System Disorder je nastao početkom 2013. godine. Odmah su aktivno počeli sa svirkama te su im prvi koncerti bili u Banjaluci i Novom Sadu, a usledio je nastup na Underwall festivalu u Zadru, gde su svirali sa Destruction, Xentrix i mnogim drugim. Sastav je osvojio prvo mesto na trebinjskoj gitarijadi Mostock i snimanje albuma, kao i prvo mesto u Prijedoru na Tamaris Music festivalu, te snimanje video spota. Od nedavno, Monster Energy Drink podržava rad benda.

(SMP)

Komentari