Prvo izdanje Mr. Metal Festivala biće održano 14. novembra u klubu DKC Incel u Banjaluci, a nastupiće bendovi Consecration, Seljačka Buna i Benefit.

Kako je saopšteno iz Mr.Metal Management & Production, primarni cilj festivala je povezivanje metal bendova sa ex-YU prostora, te jačanje scene.

„U nizu festivala koji slede, možete da očekujete sve više i više metal bendova iz zemlje i okruženja. Ulaznica nikad neće biti preskupa, ali nikad neće ni biti besplatna. Podržite scenu, odreknite se dve dvolitre i jebenih 5 KM da možemo makar da platimo putne troškove bendova i onda će uvek biti koncerata i dobre zajebancije“, navodi se, kratko i jasno, u saopštenju.

Cosnecration nema potrebe posebno predstavljati – beogradski sastav važi za jedan od najboljih domaćih bendova, čija puna snaga posebno dolazi do izražaja na koncertima. Biće ovo dobra prilika da ekipa promoviše aktuelni album Univerzum zna.

Seljačka buna do sada nije nastupala u najvećem gradu Srpske. Heavy/power metal zajebanti takođe su idealan bend za žive nastupe.

Domaćini Benefit će pre ovog koncerta da nastupe na još jednoj svirci u istom prostoru, zajedno sa bendovima Kryn (Hrvatska) i Imminence (Švedska), a reč je o mladom banjalučkom sastavu koji praši groove/sludge metal.

Više informacija potražite na zvaničnom Facebook eventu.

https://www.youtube.com/watch?v=Rk5TTWScYE0

(SMP)

Komentari