Debi album modern metalaca Zer00ne, World Without End, objavljen je danas za online etiketu SMP Music, koja deluje pod okriljem Srpskog Metal Portala (SMP).

Na albumu se nalazi devet numera (plus intro), a dostupan je za besplatno preuzimanje na našim stranicama.

Zer00ne je osnovan u oktobru 2011. godine u Užicu od strane bivših članova bendova Histera, Democratic Terror i Lobotomy, sa zajedničkom idejom da naprave hibrid različitih pravaca kao što su nu, death, industrial metal, hardcore u jedan unikatan, moderni concept. Nakon šest meseci konstantnih proba i teškog rada, bend je snimio demo, a dva meseca nakon toga i debi album World Without End, koji je zabeležen u senćanskom studiju Chainroom sa Nikolom Mijićem kao snimateljem/producentom.

Bend je do sada nastupao na mnogim svirkama i festivalima, uključujući novosadski Exit i kikindski Refuse/Resist.

Zer00ne danas čine pevač Nikola Milanović, gitaristi Dragan Spasojević i Dragan Grujić, basista Ivan Blagojević te bubnjar Luka Jelisavčić.

Spisak pesama na albumu World Without End:

1. Fake Prophet (Intro)
2. Demonator
3. Dystopian Mind (Feat. Marjan of Tiarah)
4. Holocaust
5. Criterion of Pain
6. Hillside Strangler
7. Through the Gates
8. Exile
9. Time of Trail
10. World Without End

SMP Music je online etiketa pokrenuta u septembru 2010. godine, kao projekat Srpskog Metal Portala. World Without End je njeno jedanaesto izdanje, a do sada su objavljeni albumi bendova Downstroy, Monument, Anima, Rain Delay, Seljačka buna, Decontrolled, Amaranth, Jane Dark, solo album gitariste Danila Šajnovića, te kompilacija srpskih bendova Serbia Goes Heavy.

Sva izdanja SMP Music su besplatna.

(SMP)

Komentari