Ruska crossover ekipa Siberian Meat Grinder će u petak, 25. jula ponovo nastupiti u novosadskom klubu the Quarter! Njihov koncert u oktobru prošle godine oduševio je sve prisutne, a zadovoljstvo nije krio ni sam bend, tako da im je Novi Sad, odnosno the Quarter, početna stanica na njihovoj drugoj evropskoj turneji.

Siberian Meat Grinder sviraju savršen spoj thrash metala, hardcorea i punka, a uticaji im ponekad dopiru i do stonera, pa i hip hopa.

Bend postoji tek nekoliko godina, osnovali su ga veterani moskovske scene (ekipa iz bendova Moscow Death Brigade, What We Feel, Razor Bois), a za kratko vreme im je uspelo da postanu jedan od najcenjenijih bendova na aktuelnoj evropskoj hardcore sceni.

Dva odlična EP-a: Hail To The Tsar iz 2012. i Versus The World iz 2013., energični koncerti, ludi i originalni spotovi, kao i upečatljiv grafički dizajn bili su dovoljni da bend stekne gomilu poštovalaca.

Na njihovim koncertima se podjednako dobro provode i pankeri i metalci i hardcore klinci, kao i pristalice graffiti i skate supkultura kojima je bend naklonjen, tako da je ovo još jedna prilika za odličan provod uz circle pit, šutke i horsko pevanje.

Ulaznice će biti prodavane po ceni od 300 dinara, a imena predgrupa će uskoro biti objavljena. Vrata kluba se otvaraju od 20h, a koncert počinje u 21h.

(SMP)

Komentari