Nikola Mijić, pevač i producent koga poznajemo iz bendova Alogia i Dreyelands, oficijelno je preuzeo vokalne dužnosti u sastavu Eden’s Curse iz Velike Britanije!

edenscurse2013nikolaU pitanju je multinacionalni melodic metal/rock bend koji postoji od 2006. godine i do sada je izdao tri studijska albuma za AFM Records, od kojih je poslednji, Trinity, objavljen 2011. godine.

Eden’s Curse je, kako SMP ekskluzivno saznaje, sa Nikolom već snimio novi album Symphony of Sin koji će se u prodaji naći 4. oktobra tekuće godine, a producirao ga je Dennis Ward.

Nikola je došao na mesto Michaela Edena, koji je bend napustio nakon snimanja trećeg albuma. Tokom 2012. godine, u bendu se kratko zadržao i Marco Sandron.

Današnju postavu Eden’s Cursea čine pevač Nikola Mijić (Alogia, Dreyelands), gitarista/pevač Thorsten Köhne (Aterial, Attack, Code of Perfection), basista/pevač Paul Logue, bubnjar Pete Newdeck (ex-Paul DiAnno, ex-Grim Reaper, ex-Killers) i klavijaturista Steve Williams (Power Quest, ex-Dragonforce).

(SMP)

Komentari