Najstarija metal radio-emisija u Republici Srpskoj, Danger Zone, vraća se na banjalučki Big radio!

Podsetimo, reč je o kultnom i veoma žilavom radio showu (prva emisija realizovana davne 1994. godine!) na kojem su odrasle generacije metalaca u Srpskoj i okolini.

Kako je najavio voditelj i urednik emisije, Dalibor Dado Dejanović, show će biti emitovan u sličnom terminu kao i ranije, utorkom naveče, ali ovoga puta od ponoći.

Danger Zone se tako nakon skoro dvogodišnje pauze (ako nas pamćenje dobro služi) vraća na matičnu radio stanicu u okviru noćnog izdanja prvog programa Big radija na frekvenciji 93,6 FM.

Pored utorka koji je rezervisan za, kako Dejanović to uvek lepo kaže, „hard & heavy muziku svih vrsta i svih generacija“, svakako da treba pomenuti i interesantne emisije ponedeljkom (Muzički koktel, strani pop & rock retro hitovi 70-ih, 80-ih i 90-ih godina), četvrtkom (Rock’n’Roller, strani rock and roll) i nedeljom (Urbana ekstravaganca, domaći zvuk u rasponu od komercijale do alternative urbanog, ekstravagantnog i unikatnog karaktera). Sve to takođe u terminu od ponoći i u realizaciji pomenutog tonca, urednika i voditelja.

Noćni (ali i dnevni) program pomenute radio stanice moguće je slušati i putem interneta, odnosno zvaničnog web sajta Bigportal.ba, a vaše muzičke želje možete tražiti putem službenog broja telefona 065 828 828 te Facebook stranice.

(SMP)

Komentari