Promocija novog albuma beogradskih thrash metalaca Nadimač biće održana 3. oktobra u beogradskom KST-u!

Pored pomenutih, to veče nastupiće i legende srpskog grindcorea, Acroholia, koji će takođe da predstave novi album, te death metalci Awaiting Fear.

nadimac_kst2341Posle svirke biće organizovan i after party, gde će pristutne da zabavlja DJ HM Dinamit.

Ulaznice su u pretprodaji na blagajni KST-a po ceni od 200 dinara (na dan koncerta 250), a početak je najavljen za 22:30. Pratite informacije i na zvaničnom Facebook eventu.

Podsetimo, Nadimač će 30. septembra da objavi novi album Nejebanježivesile za Violent Solution Records iz Grčke.

Beogradski Klub Studenata Tehnike (KST), osim toga što je najstariji studentski klub u regionu, važi za kultno mesto gde su mnogi eminentni srpski rock i metal sastavi počinjali svoju karijeru ili odradili vrhunske koncerte. Tokom prve polovine dvehiljaditih, u klubu je organizovan ogroman broj metal svirki i festivala, a neretko je istima prisustvovalo i oko hiljadu ljudi (bašta KST-a). Ponedeljak je u klubu bio rezervisan za metal veče, utorak za gothic, dok su vikendi bili ispunjeni odličnim svirkama i maštovitim programom.

Ipak, u drugoj polovini dvehiljaditih došlo je do zaokreta u politici kluba, prostor je renoviran, a metal koncerti više nisu bili na repertoaru.

Ostaje da se vidi da li će baš ovaj koncert da označi prekretnicu i povratak metal muzike, publike i bendova u pomenuti klub. Što bi bilo zaista lepo.

(SMP)

Komentari