Premijera Atlantidinog spota za pesmu „Vrela stvar, ti i ja“ biće 14. februara, za Dan zaljubljenih. A u spotu – seks, droga i rokenrol!

Atlantida će, kako kažu iz benda, na ovaj poseban dan svim zaljubljenicima u rokenrol kulturu i tvrđi zvuk pokloniti novi video spot.

„Ideja ovog spota je da nas vrati u zlatne godine rock muzike kada ničega nije manjkalo – dobre muzike, lepih devojaka i raznoraznih uživanja… u stilu one čuvene krilatice ‘Sex, drugs & Rock’n’Roll’! Kao i u tim zlatnim godinama rokenrol, i u ovom spotu ćete moći da vidite sinergiju okorelih rock muzičara i plejboj zečica. Glavnu žensku ulogu nosi Playboy Playmate Dušica Jovičić, koju ste već mogli da primetite kao anđela u našem spotu ‘Na krilima plavog anđela’. Dušica je i izvršni producent ovog spota, ali i stilista preostalim prelepim devojkama koje se pojavljuju u njemu.“ saopštili su iz benda.

„Vrela stvar, ti i ja“ će biti treći spot Atlantide, posle spotova za apesme „Na krilima plavog anđela“ i „Utopija“, koji je rađen u saradnji sa produkcijskom kućom PIMP studios Inc. i pod režiserskom palicom Nikole Filipovića.

Sastav će u međuvremenu nastupiti uživo 7. februara u požarevačkom klubu KB i 8. februara u subotičkom klubu Clash.

(SMP)

Komentari