Koncertni film „Ghost: Rite Here Rite Now“, u režiji Tobiasa Forgea i Alex Ross Perrya, biće ekskluzivno emitovan 20. i 22. juna od 19:30 u bioskopima CineStar u Beogradu (Ada Mall) i Novom Sadu (BIG).

U filmu se pojavljuje švedski hard ‘n’ heavy sastav Ghost koji nastupa na Kia Forumu u Inglvudu, Kalifornija, na poslednja dva severnoamerička datuma koncertne turneje “2023 Re-Imperatour”. Film će takođe uključiti narativnu priču zasnovanu na web seriji koju je producirao bend, a koja uključuje izmišljene likove i predanje koje ih okružuje.

„Snimljen tokom dva rasprodata koncerta Ghost-a u Los Anđelesu, Ghost: Rite Here Rite Now” je mnogo više od koncertnog filma. Ghost-ov prvi dugometražni film kombinuje očaravajuće nastupe uživo sa narativnom pričom koja preuzima niti zapleta iz dugotrajne serije vebizoda benda. Rezultat je potpuno jedinstvena fantazmagorična mešavina: izvođenje omiljenih pesama ‘od krvi i mesa’ sa svih pet albuma Ghost-a, kao i RIAA platinasti ‘Mary On A Cross’ i još mnogo toga“, navodi se u saopštenju.

Ulaznice se mogu nabaviti online, kao i na blagajnama CineStar bioskopa.

Ghost poster

(SMP)

Komentari