Švedski progressive metal veterani Evergrey nastupiće 3. decembra u Beogradu, te 5. decembra premijerno u Banjaluci, saopšteno je na službenim stranicama benda!

Koncert u Beogradu biće održan u Dorćol Platzu u organizaciji agencije Hengtajm (koja takođe realizuje nastup Evergreya dan kasnije u zagrebačkom klubu Močvara). Early bird ulaznice po ceni od 2.900 dinara mogu se kupiti putem Gigstixa, dok će im pretprodajna cena biti 3500 dinara. Na ulazu će koštati 3.900 dinara. Za više informacija zapratite zvanični Facebook Event.

Kada je reč o Banjaluci, premijerni nastup Šveđana u najvećem gradu RS desiće se u dvorani Obilićevo, a više detalja biće poznato uskoro. Banjaluka je inače poznata kao solidna fan baza ovog benda, te će mnogi sa radošću dočekati ovu vest.

Evergrey na aktuelnoj Emptiness Over Europe turneji promoviše novi album Theories of Emptiness koji će zvanično biti objavljen 7. juna. Podrška na turneji biće italijansko-američki prog metal sastav Klogr, a ostavljena je mogućnost za još jedan prateći bend, čije ime bi trebalo biti poznato u predstojećem periodu.

Evergrey Tour

(SMP)

Komentari