Zrenjaninski metal/hardcore/rock veterani Overdrive snimili su i ekranizovali singl „I Found My Way Out“ koji je zabeležen prošle godine u beogradskom studiju Klinika Petrović.

Snimatelj je bio Aleksa Stamenković, dok miks potpisuje Ivan Petrović. Mastering je uradio londonski studio Audio Animals. Za video spot koji je zabeležen u KC Zrenjanina bili su zaduženi Daybreaker Production (Istok i Zoran Radovanov).

“Hteli smo da kreiramo nešto drugačije, kakva je i sama pesma. Za potrebe snimanja spota pozvali smo drage prijatelje, porodice i sve ostale ljude koji nam mnogo znače i koji su sa nama godinama u ovoj priči“, naveli su iz benda.

Podsetimo, Overdrive je nastao davne 1994. godine, a prvi album No More Words izašao je 1997. Nakon toga su usledili albumi Everything’s Fine, Movement i Explode.

U dosadašnjoj karijeri nastupali su širom zemlje i regiona, a svirali i sa imenima poput Pro-Pain, Slayer, Korn, Soulfly, The Prodigy itd.

U pripremi je slavljenički koncert na kojem će obeležiti 30 godina postojanja, na čemu im naša redakcija od srca čestita!

(SMP)

Komentari