Dark Fantasy Board igrica Mortal Kin u čijoj izradi je učestvovala ekipa iz nekoliko domaćih metal sastava, stiže sa zanimljivom praćetom kompilacijom na kojoj se nalaze razni domaći (aktivni i neaktivni) metal bendovi.

Na igri su prethodnih pet godina vredno radili momci iz Tribald Games tima, koji čine Nemanja Radosavljević, Vanja Andrić (ex-Hollow My Eyes, ex-Elegies For a Deadman, ex-Aheront, ex-Frozen Moonlight) i Vojin Vuić (ex-Infernal Form), dok je Mlađa Nikolić iz sastava Latebloom bio zadužen za kompletan soundtrack.

“Kako bismo na neki način pomogli promociji domaćeg metala, odali počast nekim od bendova koji više i nisu aktivni na sceni, a istovremeno približili sam ambijent igrice kroz metal muziku, odlučili smo da u deo svog soundtracka uvrstimo i 10 pesama iz prethodne dekade”, kažu iz Tribald Games.

Na kompilaciji koju možete poslušati ispod nalaze se bendovi Bane, Latebloom, Violent Chapter, Nemesis, Khargash, Sangre Eterna, Alitor, Conviction, Phobos i Instead of a Kill.

Inače, igru Mortal Kin je od pre nekoliko dana moguće kupiti na Kickstarteru.

(SMP)

Komentari